JPK - Muik Hockey II  Kotijoukkueen voittoon 10-5.
Julkaistu: 21.12.2022 00.00

JPK - Muik Hockey II Kotijoukkueen voittoon 10-5.

Syyskausi paketissa ja joulutauolle hyvissä asemissa. Syksyn viimeinen peli oli JPK hallintaa alkuhetkistä alkaen eikä ottelun lopputulos 10-5 jättänyt selittelyille sijaa.

Ensimmäinen erä oli JPK osalta todella vahvaa ja näyttävää viisikko pelaamista. Kiekko ja miehet liikkui ja se näkyi tulostaululla ja ekaerän jälkeen peli oli 4 - 0 JPK.lle. Ekassa erässä maalintekijöinä kunnostautui Ilomäki, Erkkilä, Huvila ja Männisto L.

Toisen erän alkupuoliskolla Barinov vei kotijoukkueen jo 5-0 johtoon. Tässä vaiheessa tais muutama pelaaja ajatella homman olevan ohi ja yli innokas hyökkäily kostautui. Erä tauolle 5-2 tilanteessa.

Erätauolle Seppälä oli keittänyt väkevää mikstuuraa pojille ja se näytti tepsivän. Erän puoliväliin asti oli kovaa JPK myllytystä ja maalintekojöinä Dovbnia kahdesti, Kari, Väliaho, Rintamäki. Tämän jälkeen eränloppu puolisko meni pelailuksi ja vierasjoukkue kaunisteli loppunumeroiksi 10-5. Joukkueen valitsi ottelun hahmoksi Platon Dovbnia 2+1.

Jouluna hiukan lepoa ja treeniä ja tähtäin asetettu kevääseen. Jatko ohjelma on erittäin kova Tammikuussa aloitetaan vieraspelillä S-kiekkoa vastaan ja HeKi ja Virkiä kohdataan kahdesti kevään aikana. Tavoite on olla runkosarjan lopussa 4 parhaan joukossa ja näin varmistaa pudotuspelipaikka ja tämän jälkeen päätyyn asti!