JPK - S-Kiekko team 15 - 6
Julkaistu: 16.10.2022 00.00

JPK - S-Kiekko team 15 - 6

Vakuuttava voitto 15-6 !

Melkoiseen myllytykseen joutui vastustaja S-Kiekko team perjantai illan ottelussa.

Ottelun alku oli vielä tasaista ja kotijoukkue oli hieman korea isäntä antaen S-Kiekon viedä peliä ekat minuutit, mutta JPK maalilla Oskari Koskenmäki hoiti hommat niinkuin pitää. S-Kiekko oli paljon loppulukemia parempi ja pelasi rehdisti loppuun asti, hatun noston arvoinen suoritus!

Tilanne muuttui ja peli lähti kääntymään kotijoukkueelle Antti Kyllösen tiukalla lämärillä syntyneen avausosuman jälkeen.

Ja mikä ilahduttavinta pisteitä tehtiin tämän jälkeen usean miehen voimalla mm. Mika Ilomäki 2+3, Lauri mäkä Männistö puhdas hattutemppu joista kaksi maalia samaan vaihtoon ja ketjun kolmas lenkki Santeri Kari kunnostauti syöttämällä Ilomäen kaksi maalia.

Sampo Peura veti sellaisen ylämummon ettei taida veskarin vesipullo olla vieläkään maahan asti tippunut, ottelun jälkeen Sampo valittiinkin joukkueen keskuudessa ottelun illan Isännäksi ja ansaitusti.

Illan pistekunkku oli kuitenkin Platon Dobvnia kuudella tehopisteellään ja häntä säesti tuttuun tyyliin ketjukaverit Ilja ja Alexander.

Ei niin paljon hyvää ettei jotain huonoakin ja tämä oli ensimmäisessä erässä tapahtunut Mitja Mäntyniemen loukkaantuminen, Mitjalle pikaiset paranemiset.

Seuraava koti ottelu jatkaa tuttua kaavaa eli tiukkaa tiukempaakin paikallispeliä pukkaa kun vieraaksi saapuu kovassa kiekkohuumassa elävän Lapuan Virkiä II

Järviseudun Pallokerho ry

Järvikatu 3

62900 Alajärvi


Valmennuspäällikkö:

Jussi Virtanen

050 357 9775

virtanen.jpk@gmail.com