OmaSp luistelu- ja kiekkokoulu jatkuu jälleen 10.1!
Julkaistu: 21.12.2022 00.00

OmaSp luistelu- ja kiekkokoulu jatkuu jälleen 10.1!

Tiistaisin Järviseudun jäähallilla pyörineessä OmaSp:n tukemassa luistelu- ja kiekkokoulussa on riittänyt alkukaudesta vilskettä, kun mukana on viilettänyt lähes 40 lasta. Jäällä toiminta on jaettu iän ja osaamisen perusteella luistelukouluun, kiekkokouluun sekä tyttöryhmään. Mukana touhuamassa on ollut 4-9 -vuotiaita tyttöjä ja poikia.

”Hyvään starttiin on varmasti vaikuttanut arvot ja tavoitteet, joiden pohjalta toimintaa järjestetään. Jäätoiminnassa korostuvat erityisesti hauskuus ja toiminnan mielekkyys, ja siksi pelit, leikit ja kisailut muodostavatkin isoimman osan harjoituskerrasta” kertoo seuran valmennuspäällikkö Jussi Virtanen. Vai miltä kuulostaa harjoitus, jossa leikitään jäämiestä, luistellaan kisoja kaverin kanssa tai pelataan monipuolisesti erilaisia pelejä? ”Tarkoitus onkin saada lapset liikkeelle ja piilottaa laji- ja pelitaitoharjoittelua mahdollisimman paljon erilaisiin leikkeihin ja peleihin, tätä kautta saamme ennestään ruokittua innostusta tekemistä ja oppimista kohtaan” Virtanen jatkaa.

Luistelu- ja kiekkokoulu jatkuu tiistaina 10.1 klo 17. Otamme ilomielin mukaan myös uusia luistelusta ja pelaamisesta kiinnostuneita tyttöjä ja poikia! Mukaan kevätkaudeksi pääset ilmoittautumalla nettisivujen kautta. Tässä suora linkki ilmoittautumissivulle: KLIK

P.S 3.1 mennessä ilmoittautuneet uudet luistelu- ja kiekkokoululaiset sekä 3€ maksavan kiekkokoulurekisteröinnin tehneet saavat ilmaiset otteluliput (2kpl) 5.1 pelattavaan Tappara - Lukko -liigaotteluun Nokia Areenalla. Kiekkokoulurekisteröinti tehdään www.suomisport.fi -osoitteessa.

Järviseudun Pallokerho ry

Järvikatu 3

62900 Alajärvi


Valmennuspäällikkö:

Jussi Virtanen

050 357 9775

virtanen.jpk@gmail.com