Ja putki jatkuu!!!  KiVa nurin 9-1
EdustusJulkaistu: 22.12.2023 21.40

Ja putki jatkuu!!! KiVa nurin 9-1

Syyskauden viimeiseen otteluun saapui vieraaksi aina niin vaarallinen ja vaikea Karstulan KiVa.

Ottelun alku näytti ja vaikutti että illasta kehkeytyy hikinen taisto vaan eipä Karstuslaiset tällä kertaa pysynyt vauhdissa kuin reilut kymmenen minuuttia, kun kotijoukkue JPK meni menojaan eikä ottelun voittajasta tämän jälkeen ollut epäselvyyttä.

Maali iloittelun aloitti Platon Dovbnia ja häntä säesti Barinov, Kyllönen ja Jonne Nappari.

Ekaerän jälkeen tauolle 4-0 tilanteessa.

Toisen erän tapahtumia väritti useat jäähyt, erän alkuminuuteilla JPK Mika Ilomäki siirsi JPK 5-0 johtoon. Erän loppupuoliskolla sai vierasjoukkuekin kuparisen rikki Justus Lahtisen onnistuessa ylivoimalla.

Kolmannessa erässä oli vastustajan puhti jo pahasti poissa ja Lauri Männistön, Santeri Karin, Juho Männistön sekä illan toisella osumalla Platon Dovbnia viimeisteli loppulukemiksi 9-1.

Kultakypärä jatkoi matkaansa ja se meni ansaitusti Maalivahti Oskari Koskenmäelle joka pisti parastaan huimalla 97,4% torjuntaprosentilla.

Hurja on ollut JPK Edustuksen syyskausi, joulutauolle lähdetään kymmenen pelin voittoputkessa. Jokainen pelaaja on syyskaudella hoitanut oman tonttinsa ja kun tekeminen on kaiken lisäksi hauskaa ei menestys suuremmin ihmetytä.

Kevät kausi käynnistyy 12.1.2024 viimekauden Mestarin ja JPK jatkosta pudottaneen Lapuan Virkiä II vieraana.

Rauhaisaa joulua ja onnellista uuttavuotta.