Voittojen tiellä jatketaan.
Julkaistu: 01.12.2023 22.43

Lakeuden valtikka pysyy Järviseudulla sillä illan vastustaja S-Kiekko Team jäi täysin jalkoihin ja peli päättyi lentopallo lukemin 21 - 2 .

Ei ennättänyt sekuntti kello kuin 33 kohdalle kun JPK Jere Erkkilä antoi ensitahdit illan otteluun. Ensimmäisen erän puolivälissä tilanne jo 4-0 ja erätauolle mentiin 6-1 lukemissa.

Toiseen erään vastustajan maalille laitettiin uutta miestä joka viihtyi tolppien välissä 8 minuuttia kunnes sai tarpeekseen 12-1 tilanteessa ja Samuli Kivineva takaisin torjunta töihin. Vastustajan maalivahdit teki sen minkä pystyi mutta JPK hyökkäysvoima ja viimeistely on nyt niin kovassa tikissä että tekemätön paikka.

Kolmannen erän S-Kiekko pääsi aloittamaan ylivoimalla Iivari Huvilan huidellessa itselleen kaksiminuuttisen. Alivoima hoideltiin varsin miehekkäästi Lauri Männistön Ja Jere Erkkilän tehdessä maalit mieheen. Erätauon aikana kopissa luvattiin lyödä kakskymppinen tauluun ja tämän viimeisteli Juho Männistö ajassa 56.30 ja erän loppuun vielä kerta kiellon päälle ja kukas muu kuin Juho Männistö.

Pelit jatkuvat ja ensiviikolla kohdataankin sitten vielä tappiottoman Ähtärin Kiekko-haukat vieras kentällä, tässä pelissä toisen voitto putki katkeaa!