Julkaistu: 22.04.2022 00.00

Tervetuloa mukaan JPK:n toimintaan!

Tervetuloa mukaan JPK:n toimintaan!


Järviseudun Pallokerho ry on vuonna 1996 perustettu Järviseudun alueella toimiva jääkiekon erikoisseura. Kasvavassa seurassamme kiekkoilee yli 200 pelaajaa luistelukoulusta miesten edustusjoukkueeseen asti. Täysipäiväinen valmennuspäällikkö yhdessä joukkueiden toimihenkilöiden kanssa vastaavat toiminnan päivittäisestä pyörittämisestä.

Tarjoamme mahdollisuuden jokaiselle jääkiekosta kiinnostuneelle lapselle tai nuorelle harrastaa hienoa lajia muiden samanhenkisten kavereiden kanssa. Pelaajapolkumme yhteistyöseurojemme kanssa mahdollistaa tien aina jääkiekon huipulle saakka, mutta pääasia on pelaajan oma halu ja into olla mukana yhdessä maailman vauhdikkaimmassa lajissa.

Tasokas valmennus ja erinomaiset jäähalli- ja oheisharjoitteluolosuhteet ovat vain ja ainoastaan pelaajiamme varten. Toivotamme jokaisen uuden pelaajan lämpimästi tervetulleeksi jääkiekon upeaan maailmaan.

Helpoiten pääset mukaan tulemalla jäähallille oman ikäluokkasi harjoituksiin ja kokeilemalla. Kokeilujakso, 2 vko, on maksuton ja sen aikana teet päätöksesi jääkiekon jatkamisesta (pelaaja ei ole vakuutettu seuran puolesta kokeilujaksolla). Oman ikäluokkasi harjoitusajat ja muuta tietoa joukkueen toiminnasta saat suoraan ikäluokista (yhteystiedot ikäluokittain yläpalkin kohdasta Yhteystiedot -> Joukkueyhteydet). Voit myös lähettää sähköpostia valmennuspäällikkö Jussi Virtaselle osoitteeseen virtanen.jpk@gmail.com tai soittaa numeroon 050-357 9775 (Jussi)

Jos Sinua kiinnostaa tulla mukaan seuramme toimintaan valmentajan, ohjaajan tai muun seuratoiminjan roolissa, löydämme varmasti mielenkiintoisia tehtäviä seuran tai joukkueiden toiminnassa. Valmennuksesta ja ohjaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä urheilutoiminnasta Jussiin (virtanen.jpk@gmail.com / 050 357 9775).

Järviseudun Pallokerho ry

Järvikatu 3

62900 Alajärvi


Valmennuspäällikkö:

Jussi Virtanen

050 357 9775

virtanen.jpk@gmail.com