Mif onnistui kaatamaan JPK edustuksen kotonaan.
Julkaistu: 19.12.2021 00.00

Pieni voittoputken poikanen katkesi kun MiF II onnistui kaatamaan hyvä vireisen JPK.n. Kerran kaudessa tulee tälläinen hieman ihmeellinen ottelu josta ei oikein saa ajatusta kiinni oliko se lintu vai kala? Omat haasteensa aina aiheuttaa tälläinen viikolla pelattava ottelu ainakin vierasjoukkueelle. Tuskin oli kiekko ehtinyt jäähän aloituksesta tippua kun JPK joutui alivoimalle, oli ilmeisesti ennakkoon ajateltu näyttää kuka on seriffi hallissa. Hädin tuskin oli ensimmäinen jäähy saatu hoidettua kun uutta vihellettiin mutta väliäkös tällä alivoimat hoidettiin kunnialla ja kun peliin päästiin sisälle Saikkonen sivalsi ensimmäisen illan kahdesta maalistaan. Maaleja tehtiin tasatahtiin ja tauolle tasalukemissa. Toiseen erään nostettiin luisteluvauhtia ja homma alkoi rullaamaan. Erän puolessa välissä taululla komeili petollisen mukavat kahden maalin johto. Homma näytti olevan hallinnassa mutta hiipiköhän puseroon hieman hyväolontunnetta ja erätuoko kun koitti oli kotijoukkue siirtynyt 5-4 johtoon. Kolmas erä alkoi murheellisesti kun siniviivan päällä vastustaja sai ryöstettyä kiekon JPK,n hyökkääjältä ja nopea kääntö maalille jossa jo kolme vastustajan pelaajaa oli valmiina eikä siinä maalivahdille paljoa mahdollisuuksia jäänyt ja taululle 6-4. Tästä alkoi kova takaa-ajo nyt taidettiin nähdä sellainenkin harvinaisuus että samassa vaihdossa sama pelaaja kilautti tolppaa kolme kertaa, paikkoja oli vaikka mihin mutta maaliin asti ei millään. Erän puolivälissä Ilomäki vetäisi miehekkään kudin ja kiekko kävi sellaisella voimalla maalissa ettei sitä edes tuomarit havainneet. Viisi minuuttia ennen peliajan päättymistä vihdoin ja viimein onnistui kun Iivari Huvila heilutti maaliverkkoja mutta tämä ei valitettavasti riittänyt vaan kotimatkalle 6-5 tappio niskassa. Nyt keskitytään joulun viettoon syödään ja levätään hyvin sekä treeniä sopivasti. Seuraavan kerran pelivehkeet puetaan päälle 8 päivä Tammikuuta ja vieraspeli Suolahdessa.