Hurlumhei kiekkoa ja tasapeli.
Julkaistu: 17.10.2021 00.00

Niin kuin ottelu mainoksessa luvattiin viihdettä vitosella ja sitä kyllä sai koko rahan edestä. Ottelu ei varmaankaan jättänyt ketään kylmäksi ja jännitettävää riitti loppusekunneille asti, JPK voittomaali oli niiiiiiin lähellä mutta tänään oli tyytyminen tasapeliin. Ottelun alku ei paljoa lupaillut S-kiekon karatessa ajassa 1,37 jo 0-2 johtoon. erätauolle lähdettiin kuitenkin 3-3 tasatilanteessa. Erää varjosti lukuisat jäähyt ja varsinkin JPK pelaajan saama 5+20 oli aika raju rangaistus näin piippuhyllyltä katsottuna mutta vihelletty mikä vihelletty eikä peli siihen ratkennut.

Toinen erä olikin vieraiden näytöstä ja kotijoukkueen pakka oli paikoitellen hieman hunningolla. Joukkueenvalmennus oli pakotettu herättelemään joukkuetta ja maalille luisteli ensimmäiseen aikuisten sarjaottelunsa Aatu Mäkelä. Ilmeisesti maalivahdin vaihto herätti joukkuetta ja vajaan 40 sekunnin sisällä helähti S-Kiekon maalissa tilanteeksi 4-7.

Kolmanteen erään pakkaa tiivistettiin ja alkoi armoton takaa ajo ja kapellimestarin roolin otti suvereenilla tavalla haltuunsa Mika Ilomäki. Mika tempaisi kolmannessa erässä neljä maalia ja vajaa kymmenen sekuntia ennen loppua paikka oli vielä viidenteenkin mutta olisihan se jo ollut kohtuutonta paukuttelua yhdeltä mieheltä ja näin pisteet tasattiin sopuisasti 9-9. Depyttinsä tänä iltana miesten sarjatasolla antoivat mainiot pelit pelanneet Mv Aatu Mäkelä ja kakkosketjun keskellä pelannut Matias (Mats, Harrin poika) Viitasaari!

Hienolta näyttää miesten edustusjoukkueen tulevaisuus kun jokainen junnu joka on käynyt näyttöjä antamassa on täyttänyt paikkansa ja vähän enemmänkin. Toivotaan tuleviin peleihin runsaasti katsojia ja meteliä halliin se jos mikä sytyttää pelaajat.