Tyttökiekkopäivä järjestetään tiistaina 5.10!
21.9.2021 11:04 Uutiset / Pääsivusto

Ilmainen tyttökiekon tutustumispäivä pidetään ti 5.10!

JPK järjestää tyttökiekkopäivän tiistaina 5.10 klo 17-17.45 Alajärven jäähallilla. Ilmaiseen tutustumispäivään ovat tervetulleet kaikki n.5-9 -vuotiaat tytöt. Luvassa jäällä on paljon hauskaa tekemistä leikkien ja pelien kautta. Varusteiksi riittävät luistimet (mielellään teroitetut), suojaavat hanskat ja mielellään ristikollinen kypärä. Myös maila on hyvä olla mukana, jos sellaisen omistaa (hallilla myös muutamia lainamailoja).

Toiminta jatkuu tyttöryhmän mukana koko kauden 2021-2022 ajan samaan aikaan (tiistaisin klo 17-17.45). Ryhmän toiminnassa ohjaajina toimivat Katja Honko ja Heidi Lampimäki. Tyttöryhmä toimii osana Luistelu- ja kiekkokoulua, ja tyttöryhmälle on varattu jäältä oma alue, jossa tyttöryhmä toimii. JPK:n 25-juhlakauden kunniaksi syyskauden maksu on ainoastaan 25€ (kevätkausi 40€). Nämä laskutetaan seuran toimesta loppusyksystä ja keväällä sähköpostilaskulla. Toimintaan voi ilmoittautua luistelu- ja kiekkokoulun ilmoittautumislinkin kautta, tästä

Tytöille on suunnitteilla myös matalan kynnyksen alueellista pelitoimintaa alle 10-vuotiaille tytöille Mini Aurora Liigan kautta, tästä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Tervetuloa tutustumaan lisää lajiin!


   
Lisää uutisia
Järviseudun Pallokerho
«  Lokakuu   »
Kategoriat