30
SYY
17.00
Edustus, III divisioona

JPK - Urho II  4 - 2

Alajärvi OmaSp Areena

Kausi käyntiin kotivoitolla!


Kauden startti ja vastaan asettui Suolahden Urho II joka viime kaudella voitti oman alkusarjansa, koti joukkue JPK:n ollessa omassa lohkossaan kakkonen.

Vastustajan tiedettiin olevan taitava joukkue mutta tällä kertaa olivat valinneet taktiikaksi fyysisen pelin.

Alku hämmennyksestä ja takaisku maalista selvittyä ja homman juonesta kiinni saatua ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Fyysisyyteen vastataan fyysisyydellä ja niinhän siinä lopulta kävi että väsy tuli ja pisteet jäivät OmaSp Areenalle.

Kaikesta näki että kaikilla jäällä olijoilla oli kausi aluillaan, virheitä sattui niin kuin yleensä tässä vaiheessa kautta tuppaa tulemaan. Mutta hyvät ovat ennusmerkit ilmassa lisää treeniä ja pelejä alle niin eiköhän se viime kautinen vauhtihurjastelu ja nätit kuviot sieltä esiin tule.

Onnistujia oli laajalla rintamalla mutta pakkipari Jere Vainio ja Gleb Riabinin ansaitsevat tässä erityismaininnan. Molemmilta varmaa peliä ja 1+1 Tehoilla Jere Vainio joukkueen sisäisessä pistepörssissä piikkipaikalle ja samalla Jerelle 200 Divaripeliä täyteen. Gleb avasi oman maalitilinsä JPK paidassa ja teki tärkeän tasoitusmaalin ensierän loppuun.

Seuraavaksi pelataan vieraskentällä ja isoissa valoissa Vaasa Energia areenalla 8.10.2023 klo 13.00.

Tilastot

4 - 2

Urho II
1 - 12 - 01 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Järviseudun Pallokerho ry

Järvikatu 3

62900 Alajärvi


Valmennuspäällikkö:

Jussi Virtanen

050 357 9775

virtanen.jpk@gmail.com