Kraft Academy - JPK   5 - 10

Närpiö

JPK tyly vieras Närpiössä.

Kausi käyntiin vierasvoitolla Kraft Academy - JPK 5 - 10.

Vakuuttava voitto hienon esityksen jälkeen. JPK.n liike oli vastustajalle liikaa eikä voittajasta ollut epäselvää missään vaiheessa. Varsin kovalla pelipäällä oli JPK.n kolmosketju joka aloitti maalitehtailun jo ensimmäisessä vaihdossa ajassa 1,24 Maalintekijänä Ilja Barinov syöttöpisteet Sami Uurinmäelle ja Sampo Peuralle.

Kotijoukkueen kannalta ilta näytti vielä valkoisalta kun Snickars Alex pääsi hyökkäysalueella syötön katkoon ja tasoitti ottelun 1-1. Tämän jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä eikä siitä kuka oli otteluntähti Ilja Barinov tempaisi eka erään puhtaan hattutempun ja kun Iivari Huvila onnistui kertaalleen niin erätauolle mentiin 1-4 JPK johdossa.

Toinen erä oli numeroiden valossa tasaisempi mutta kovaa myllyä JPK järjestti vastustajan päädyssä jolla oli paikoitellen vaikeuksia saada edes kiekkoa purettua keskialueelle. JPK toisen erän maalintekijät Ilja Barinov. Mika Ilomäki ja Sampo Peura.

Kolmannessa erässä oli jo vähän pelailun makua puolin ja toisin. Koti joukkueen selkäranka oli katkennut ja JPK pahimmat paineet purkautuneet JPK maalintekijät Lauri Männistö ja Ilja Barinov kahdesti.

Tehopisteille ylsi JPK.sta 10 pelimiestä.