Yleistietoa JPK:n luistelu- ja kiekkokoulusta
Julkaistu: 13.09.2021 00.00

Yleistietoa JPK:n luistelu- ja kiekkokoulusta

Luistelu- ja kiekkokoulu


OmaSP luistelu- ja kiekkokoulu alkaa tiistaina 27.9 klo 17!

JPK:n järjestämässä luistelu- ja kiekkokoulussa harjoitellaan luistelua monipuolisten leikkien, harjoitteiden ja pelien kautta. Mailaryhmässä myös jääkiekon lajitaitojen opettelu pelinomaisessa ympäristössä tulee vahvemmin mukaan. Tytöille on myös oma ryhmänsä, joten jokaiselle löytyy varmasti omaa innokkuutta ja osaamista vastaava ryhmä, jossa toiminnan pääsee aloittamaan. (Huom: luistelukoulun puolella voi olla aikuinen lapsen kanssa mukana jäällä, luistimet jalassa ja kypärä päässä).

Luistelu- ja kiekkokoulu on tarkoitettu pääasiassa n. 4-8 -vuotiaille tytöille ja pojille. Vuoro pidetään tiistaisin 27.9 alkaen klo 17-17.45).

JPK:n luistelu- ja kiekkokoulu toimii osana Suomen Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu –konseptia. Tämä näkyy toiminnassa seuraavasti:

Koulutukset ohjaajille (mallit toimintaan / organisointiin / lapsien kanssa toimimiseen)

Keskiössä ovat leikit ja pelit

Paljon liikettä, tehokas toiminta-aika ja taitojen oppiminen ”huomaamatta”

Tavoitteena on, että lapsi:

Saa kannustusta, saa onnistumisen kokemuksia, tuntee kuuluvansa ryhmään, saa pitää hauskaa, tuntee olonsa turvalliseksi, oppii luistelun ja pelaamisen perustaitoja


Seuran kiekkokoululaisilla mahdollisuus käydä ilmaiseksi yleisöluisteluvuoroilla. Myös sunnuntain kaupungin perhevuoro on käytettävissä.

Luistelu- ja kiekkokoulun maksu on ainoastaan 30€ syykaudelta ja 30€ kevätkaudelta. Näin ollen harrastamisen kustannus kuukausitasolla jää kymmeneen euroon. Mukaan ilmoittaudutaan yläpalkin Ilmoittautuminen -linkistä.

HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä vakuutusta eikä jääkiekkoliiton pelipassia. Jokaisen tulee hankkia itse Jääkiekkoliiton pelipassi ja vakuutus Olympiakomiten Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. Jääkiekkoliiton järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Luistelu- ja kiekkokoululaisille (sekä tyttöryhmälle) oikea pelipassi ja vakuutus on KIEKKOKOULUREKISTERÖINTI ja pelipassi seuraksi valitaan Järviseudun Pallokerho ry. Rekisteröinnin ja vakuutuksen hinta on 3€. Pelipassin ja vakuutuksen ostoon tästä linkistä https://info.suomisport.fi/ lisätietoja pelipasseista ja vakuutuksista tästä linkistä: http://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipas...

Varusteet

Pakolliset varusteet ovat ristikollinen kypärä, suojaavat hanskat ja luistimet. Jos käytät ulkohousuja, niin muista pestä ne ennen jäälle tulemista! Pipoa ei tarvitse kypärän alle, sillä jäällä tulee lämmin ja hallissa ei ole pakkasta. Kypärän remmit on tärkeää laittaa kunnolla kiinni, ja kypärä säätää napakasti päähän sopivaksi. Lisäksi laittakaa lapsen nimi kypärään esim. maalarinteipillä, niin ohjaajat osaavat kutsua lasta heti nimeltä.

Luistinten tulee olla sopivan kokoiset, nauhat tulee laittaa kireälle ja terät kannattaa hoitaa kuntoon, sillä hyväkuntoiset terät ovat edellytys mukavalle harrastamiselle.

Kiekkokoulun puolella suosittelemme täyttä jääkiekkovarustusta. Tällöin myös tärkeää, että varusteet ovat sopivan kokoiset ja maila oikean mittainen ja oikean jäykkyinen (flex 20-40).

Yhteystiedot

Valmennuspäällikkö Jussi Virtanen, 050 357 9775, virtanen.jpk@gmail.com

Järviseudun Pallokerho ry

Järvikatu 3

62900 Alajärvi


Valmennuspäällikkö:

Jussi Virtanen

050 357 9775

virtanen.jpk@gmail.com