JPK - Ikk II 11-2
Julkaistu: 12.02.2023 00.00

JPK - Ikk II 11-2

Varsin kova ja dominoiva oli kotijoukkue JPK esitys perjantai illan pelissä.

Ottelu alkoi vahvalla tasaisella vyöryttämisellä jonka suunnan määritteli Aatu Saikkonen joka heilutti verkkoa ensimmäisessä vaihdossa ajassa 1,26 syöttöpisteet Kari ja Vari.

Ja homma eteni niin kuin sovittiin tahtia tasaisesti kiihdyttäen. ja summerin soidessa viimeisen kerran taululla komeili JPK voittolukemat 11-2.

Kotijoukkueen iloksi ja vastustajan harmiksi JPK peli alkaa näyttämään joukkuepelaamiselta, jokainen neljä kentällistä on esiintynyt viime peleissä edukseen ja tämä tietää jatkon kannalta hyvää. Puolustukseen saapunut vahvistus osoitti pelimiehen otteet vaikka alla oli valvottu yö ja 12 tunnin istuminen autossa.

Yksi ottelun ja kauden kovimmista suorituksista nähtiin kolmannen erän alussa JPK pelatessa ylivoimaa. Iljan antama syöttö pääsi livahtamaan pakilta siniviivalta keskialueelle ja vastustajan pelaaja läpiajoon. Ilja ampaisi usean metrin takamatkalta takaa-ajoon ja saavutti pelaajan JPK puolustusalueella, kiekko vietiin vastustajalta kuin tikkari lapsen suusta ja välittömästi suunta takaisin hyökkäyspäätä. Muutamat veivit ja neljä pelaajaa nippuun ja lopuksi maalivahti kaffeelle ja taululle 7-1 lukemat ja tämä kaikki tapahtui niin nopeasti etteivät hitaammat ehtineet edes nähdä mitä tapahtui.

Pudotuspelipaikka on varmistettu ja runkosarjaa kaksi ottelua jäljellä vieraspeli Lapualla ja sarja päättyy 3.3 kotona HeKiä vastaan. Varsin hieno matsi tulossa JPK - HeKi molemmat ovat hävinneet kotiottelunsa jatkoajalla toisilleen, mitenhän tulee käymään?


Järviseudun Pallokerho ry

Järvikatu 3

62900 Alajärvi


Valmennuspäällikkö:

Jussi Virtanen

050 357 9775

virtanen.jpk@gmail.com