Paluu voittojen tielle.
Julkaistu: 10.10.2022 00.00

Työ voitto !

Lujassa oli pisteet vieraspelissä Muik Hockey II vastaan.

Jo lähdettäessä tiedettiin että tulossa on täysi iltapuhde olihan vastassa viimevuoden mestarijoukkue Muik Hockey II. Vierasjoukkueen kokoonpanossa löytyi huomattava määrä rutinoituneita ja korkeammalla sarjatasolla pelanneita mutta sekään ei kotijoukkuetta tällä kertaa pelastanut.

Ottelu oli alusta loppuun asti kahden tasaisen joukkueen vääntämistä ja kääntämistä. Ehkä JPK kuitenkin peliä hallitsi mutta Muikin maalissa hienon ottelun pelannut Jonne Väyrynen joka muuten vielä viimekaudella pelasi Hermeksen U20 SM ja miesten mestistä piti kotijoukkuetta pystyssä.

Vaan eipä Jonnekaan ihan mahdottomiin pysty ja ajassa 8,40 Ilja Barinov pääsi osittain läpiajoon ja veivasi oman riparin sisään ja näin eka erän jälkeen JPK 0-1 johdossa.

Toiseen erään JPK paransi peliään ja hetken kuluttua taululla 0-2 Tekijänä Aleksander Iarosiuk ja Ilja syöttäjänä.

Muik pääsi tekaisemaan kavennusmaalin JPK virheestä, tästä ei lannistuttu ja erän lopulla ylivoimalla Sami Uurinmäki veti hirmukudin siniseltä pömpeliin syöttöpisteet Kari Santerille ja Männistö Laurille.

Kolmanteen erään kotijoukkue tuli hurjalla vauhdilla ja pyörityksellä mutta maalivahti Oskari Koskenmäki piti joukkuetta pystyssä. Kunnes jälleen vastustajalle onnenkantamoinen kiekko kävi torjunnasta päätyverkossa mutta tämä jäi tuomareilta huomaamatta ja tästä seuranneesta jatkotilanteesta pääsi Muik kaventamaan pelin 2-3.

Ottelu näytti jo kääntyvän kotijoukkueelle JPK.n joutuessa pelaamaan useita minuutteja alivoimalla.

Kesken kotijoukkueen kovan rynnistyksen pääsi Aleksander karkaamaan Iljan hienosta syötöstä ja naaaaatiskellen kiekko tolpan kautta sisään, tämä vapautti joukkueen hurjaan taisteluun.

Vieläpä tarjoutui erän lopussa kotijoukkueelle mahdollisuus JPK pelaajan joutuessa jäähylle ja ilman maalivahtia kuudella neljää vastaan lähdettiin alivoimaa taistelemaan, joka mies laittoi itsensä likoon ja kovia laukauksia plokattiin ison maailman malliin ja yhdestä näistä kiekon nappasi Ilja Barinov joka illan toisella maalillansa viimeisteli taululle 2-5 voittolukemat.

Kyllä nyt jo uskaltaa sanoa että kaudesta tulee todella tiukka, tasaväkinen ja kovatasoinen kolmosdivariksi.

Perjantaina 14.10.2022 klo 19.00 jatkuu kotipelillä ja vastustaja S-kiekko team.