Voitto putkessa.
EdustusJulkaistu: 16.10.2023 23.26

Voitto putkessa.

Tovi on vierähtänyt avausottelusta mutta kausi jatkuu puhtaalla pelillä. Kauden ensimmäinen vieraspeli pelattiin sarjatulokas Warrantti mahtikukkoja vastaan. Tämä opiskelijoista kerätty Vaasalais joukkue oli jo ehtinyt käydä esittäytymässä JPK Akatemian vieraana ja näyttämässä pelaamisen mallia, kokoonpanossa oli useita kovanluokan pelimiehiä. Nimet ja esitys OmaSp Areenassa eivät Edustuksen pelaajia säikäyttänyt vaan päinvastoin tiedossa oleva kova kamppailu sytytti joukkueen kovaan taisteluun. Ottelu oli täysin JPK hallinnassa, kokonaisuutena tässä vaiheessa kautta kiitettävä esitys jokaiselta pelaajalta. Oskari Koskenmäki maalilla tylsytti Mahtikukot, Mäntyniemen Mitja jakoi syöttäjä lapaan (0+4) ja poijat iski kiekkoa häkkiin usean miehen voimin.

Sunnuntai päivän kunniaksi lähdettiin Närpiöön ja Kraft II vastaan. Aina sitä jaksaa ihmetellä paikallisten vieraan varaisuutta! Taaskin saatiin pukukoppi ylhäisestä yksinäisyydestä jalkapallokentältä. Siinä sitä oli pelaajilla aikaa mietiskellä pelin kulkua kävellessään vesisateessa hiekkasta mattoa pitkin pukukoppiin. Itse peli oli viidessä minuutissa ohi kun taululla komeili 0-3 lukemat. Alun rynnistys laantui ja pelin tempo tipahti välillä lähes kävelyvauhdiksi. Tämä peli jäänyt aikakirjoihin suurena otteluna muutenkuin Parks Owensby avausotteluna JPK paidassa. Parks hoiti sen mitä piti oli mies paikallaan silloin kun sitä tarvittiin.

Pisteiden valossa onnistumisia tuli laajalla rintamalla mm Huvila, Erkkilä, Männistöt, Nappari, Kyllönen, Barinov, Ilomäki ja tietysti joukkueen syöttökone Mitja Mäntyniemi 0+3. Kultainen kypärä jatkoi matkaa Mitjalta uudelle omistajalle Lauri Mäkä Männistölle joka oli sangen letkeällä pelipäällä.

Järviseudun Pallokerho ry

Järvikatu 3

62900 Alajärvi


Valmennuspäällikkö:

Jussi Virtanen

050 357 9775

virtanen.jpk@gmail.com