Hela-Kiekko vahvempi sarja avauksessa.
Julkaistu: 25.09.2021 00.00

Kausi käyntiin tappiolla 7-2.

Huhut piti paikkansa, HeKi oli odotetun kova vastus ja näin pisteet jäivät Kauhavalle.

Vaikka tappio tuli niin päätä ei tarvitse pensaaseen laittaa jo lähtö asetelmat asetti omat haasteensa kun joukkueen kuudesta puolustajasta neljä joutui jättämään pelin väliin syystä jos toisesta.

Ottelun alku alkoi räväkästi kun suoraan aloituksesta Heki hyökkääjä pääsi läpiajoon mutta JPK maalilla mahti otteita esittänyt Oskari Koskenmäki nappasi marjat pois.

JPK.lle tarjoitui reilun minuutin pelin jälkeen 5-3 ylivoima mutta ihan maalin perukoille asti kiekkoa ei saatu vaikka tolpatkin kilahteli.

Taisto olin tiukkaa aina kolmannen erän alkuun asti jolloin Heki pääsi tekaisemaan tilanteeksi 5-2 ja eränpuolessa välissä taululla komeili loppulukemat 7-2.

Ilahduttavaa oli että harjoiteltuja asioita näkyi myös pelissä mutta vielä ei paketti pysynyt kasassa koko 60 minuuttia.

JPK maaleista vastasivat Jere Vainio ja Lauri Männistö, syöttöpisteet nappasi Keränen, Saikkonen ja Kari.

JPK parhaana palkittiin maalivahti Oskari Koskenmäki.

Ja erityis maininta ensimmäisen aikuisten sarjapelin pelanneelle Veeti Hautalalle. Veeti veteli menemään kuin miehet ja vauhti vain kiihtyi loppua kohden.

Tämä peli todisti että tulossa on erittäin mielenkiintoinen kausi.

Pelit ovat vauhdikkaita, viihdyttäviä ja ennalta arvaamattomia.