JPK mukana Olympiakomitean Seurasydän-kampanjassa
Julkaistu: 28.08.2019 00.00

JPK mukana Olympiakomitean Seurasydän-kampanjassa

Järviseudun Pallokerho lähtee mukaan vahvistamaan urheilluseuratoiminnan tärkeintä ominaisuutta - yhteisöllisyyttä. Seurasydän-kampanja alkaa 1.9.2019, jolloin virallisesti alamme tuottamaan myös sosiaaliseen mediaan erilaista materiaalia kuten haastatteluita pelaajilta, toimihenkilöiltä ja vanhemmilta. Kampanja kestää vuoden vaihteeseen asti.

Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan, ja euratoiminta ei olisi mitään vapaaehtoisten henkilöiden ja aktiivien suunnattoman tärkeää panosta!


Seurasydäntä voivat kasvattaa niin juniorit, liikkujat, talkoolaiset, fanit, huippu-urheilijat, lajiliitot kuin kumppaniyritykset. Seuran toiminnassa mukana olevat voivat jakaa seuran hyvää, yhteisöllistä ilmapiiri myös seuran ulkopuolelle omissa sosiaalisen median kanavissaan #seurasydän-tunnisteen kanssa.

Seurasydän-kampanjaan osallistumalla JPK:lla on mahdollisuus nostaa esiin kaikkea sitä arvokasta nuorisotyötä ja tempauksia sekä muita toimintoja, joita jo teemme. Lisäksi JPK:lla on mahdollisuus voittaa Olympiakomitean myöntämä Vuoden Urheiluseura-palkinto!

Eiköhän yhdessä aloiteta JPK:n sekä Järviseudun rummutus sosiaalisessa mediassa!

Luvassa on varmasti mielenkiintoisia asioita, kannattaa pysyä kuulolla ja seurata aktiivisesti JPK:n Instagramia @jpk_1996 sekä käydä tykkäämässä meidän FB-sivuistamme, niin pysytte jatkuvasti ajantasalla.





Seuran uusimmat

Järviseudun Pallokerho ry

Järvikatu 3

62900 Alajärvi


Valmennuspäällikkö:

Jussi Virtanen

050 357 9775

virtanen.jpk@gmail.com