Julkaistu: 08.10.2019 00.00

Et ole yksin-palvelu

Olemme turvallinen seura

Seurassamme olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisen ja kunnioittavan harrastusympäristön kaikille.

Ennaltaehkäisevät toimenpiteet

Seuramme säännöt on tarkistettu vastaamaan Olympiakomitean mallisääntöjä seuroille.

Haastattelemme kaikki lasten ja nuorten kanssa toimivat, sekä tarkastamme heidän taustansa.

Seurassamme jokainen lasten ja nuorten kanssa toimiva aikuinen sitoutuu yhteisiin sääntöihin, joiden keskiössä on lasten ja nuorten hyvinvoinnin varmistaminen. Lue tästä seuran säännöt lasten ja nuorten kanssa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille. Myös urheilevat lapset ja nuoret sitoutuvat yhteisiin sääntöihin, joiden luomiseen he saavat osallistua ryhmissään/joukkueissaan.

Seurallamme on toimintaohjeet, jos epäasiallista käytöstä ilmenee. Jokaiseen tapaukseen puututaan ja kaikista rikosepäilyistä ilmoitetaan viipymättä poliisille.Seuramme vastuuhenkilö lasten ja nuorten hyvinvointia koskevissa asioissa on Eetu Puntala ja Jussi Virtanen.

Ylläpidämme seurassamme avointa ilmapiiriä ja pidämme esillä lasten ja nuorten turvallisuuden kannalta tärkeitä aiheita. Jaamme Et ole yksin-hankkeen tuottamaa materiaalia sekä nuorille urheilijoillemme että vanhemmille.

Seuraamme harrastajiemme tyytyväisyyttä vuosittain tehtävän kyselyn avulla.

Kerro meille, jos kohtaat epäasiallista käytöstä seurassamme – otamme sen vakavasti

Järviseudun Pallokerhossa ei hyväksytä minkäänlaista epäasiallista käyttäytymistä.

Toivomme, että ilmoitat meille heti, jos kohtaat epäasiallista käyttäytymistä seuramme toiminnassa. Kuuntelemme ja otamme jokaisen huolen vakavasti. Jokaista huolta tai valitusta käsitellessä pidämme keskiössä lapsen- ja nuoren hyvinvoinnin. Käsittelemme kaikki valitukset ennalta määrätyn prosessin mukaisesti ja kuulemme kaikkia osapuolia ennen kuin päätämme jatkotoimenpiteistä.

Yhteyshenkilöt:

Jos kohtaat epäasiallista käyttäytymistä seurassamme ota ensi sijassa yhteyttä Jussi Virtaseen, 050 3579775, virtanen.jpk@gmail.com.

Jos valituksesi koskee seuran johtoa, ole yhteydessä seuramme hallitukseen Petri Koskenmäkeen, petri.koskenmaki@gmail.com, 045 1107597.

Voit myös kertoa huolesi nimettömästi alla olevan lomakkeen kautta. Huomioithan, että asian käsittely voi vaikeutua, jos emme tiedä asian osallisten henkilöllisyyttä. Emme myöskään pysty informoimaan sinua asian etenemisestä, ellet jätä yhteystietojasi.

Jos haluat jutella luottamuksellisesti kohtaamastasi epäasiallisesta käyttäytymisestä, ota yhteyttä Väestöliiton Et ole yksin-palveluun. www.etoleyksin.fi.

Seuran uusimmat

Järviseudun Pallokerho ry

Järvikatu 3

62900 Alajärvi


Valmennuspäällikkö:

Jussi Virtanen

050 357 9775

virtanen.jpk@gmail.com