JPK 25 -vuotta!
14.9.2021 17:27 Uutiset / Pääsivusto

JPK täyttää 25-vuotta!

JPK juhlistaa tällä kaudella seuran 25 -vuotista taivalta

Vuosien aikana JPK on profiloitunut alueella erityisesti vahvaksi kasvattajaseuraksi, ja osoituksena onkin useiden entisten JPK -junioreiden nousu ikäluokkien SM-sarjoihin ja jopa maajoukkueisiin asti. ”Seurassa on ymmärretty laadukkaan junioritoiminnan merkitys. On hienoa, että pelaajia on pystytty tuottamaan kohti kirkkaampia valoja, mutta toisaalta myös oma junioriputkemme näyttää erittäin hyvältä laadukkaiden U17- ja U19 -joukkueiden myötä kohti pelaamista edustusjoukkueessa” seuran valmennuspäällikkö Jussi Virtanen kertoo.

Juhlavuotta juhlistetaan erilaisin teematapahtumin, joista tärkein on panostaminen seuran luistelu- ja kiekkokouluun. Juhlavuoden kunniaksi OmaSP Luistelu- ja kiekkokoulun nimeä kantavan tapahtuman hinta on syyskaudelta ainoastaan 25€. ”Toivomme tämän näkyvän erityisesti uusien harrastajien näkymisenä seuran toiminnassa. Seuran luistelu- ja kiekkokoulutoiminnassa toiminnan keskiössä ovat pelit ja leikit oman tasoisessa ryhmässä, joten aloittaminen onnistuu erittäin matalalla kynnyksellä. Lisäksi toimintaa on myös tytöille, joten toivomme näkevämme hallilla paljon uusia 4-9 -vuotiaita lapsia opettelemassa luistelun ja pelaamisen alkeita” kertoo Virtanen. OmaSP Luistelu- ja kiekkokoulu alkaa tiistaina 28.9 klo 17-17.45 JKH Areenalla. Aloittaminen on helppoa, sillä pakolliset varusteet ovat vain ristikollinen kypärä, luistimet ja suojaavat hanskat.

Varsinaista juhlapäivää vietetään lauantaina 13.11. Tuolloin hallilla pelataan paljon JPK juniorijoukkueiden sarjaotteluita, ja päivä huipentuu edustusjoukkueen otteluun Lapuan Virkiää vastaan klo 18 alkavassa paikalliskamppailussa. Kaikki päivän ottelut ovat ilmaisia, sillä Alajärven kaupunki tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn myös edustusjoukkueen otteluun.

”Edustusjoukkueemme on ottanut toiminnassa isoja askelia Marko Kantasen lähdettyä veturiksi projektiin. Harjoitusaktiivisuus on hyvällä tasolla, ja U19 -joukkueen pelaajat tuovat sparrausta myös kokeneemmille pelaajille. Joukkue onkin mielenkiintoinen sekoitus nuoruuden intoa sekä kokemusta tälle tasolle. Myös juniorijoukkueiden ottelut ovat erittäin viihdyttäviä nopean temmon ja tapahtumien paljouden vuoksi. Toivomme lehtereiden täyttyvän tämän varmasti viihdyttävän päivän johdosta” kertoo seuran puheenjohtaja Hannu Hirsimäki.

Lisäksi juhlakauden kunniaksi seurassa panostetaan erityisesti yhteisöllisyyteen ja yhdessä tekemiseen. Tämän toivotaan näkyvän innostavana ja positiivisena ilmapiirinä jokapäiväisessä arkitoiminnassa sekä innostavan myös uusia ihmisiä seuratoimintaan. Seurassa onkin käynnissä koko kauden kattava yhteisöllisyyshaaste, jossa ihmisiä pyydetään linkittämään kuvia tai videoita sosiaalisessa mediassa seuraavalla tunnisteella: #jpk25


   
Lisää uutisia
Luistelujää
«  Lokakuu   »