Infoa joulunajan toiminnasta
Julkaistu: 02.12.2021 00.00

Infoa joulunajan toiminnasta

Syyskausi alkaa kiekkokoulun osalta olla pikkuhiljaa loppupuolellaan, on ollut hienoa nähdä runsaslukuisesti iloisia kasvoja, niin tyttöjä kuin poikia, touhuamassa leikkien ja pelien maailmassa. Tässä muutama infottava asia luistelu- ja kiekkokoululaisia koskien:

-Luistinten teroitusmahdollisuus tiistaina 7.12 klo 16 alkaen. Hinta 2€/pari (käteinen). Nyt hyvä laittaa luistimet kuntoon.


-Joulunajan aikataulu
21.12 Kiekkokoulun pikkujoulukerta (lapset voivat halutessaan ottaa tonttulakin laitettavaksi kypärän päälle). Kiekkokoulun jälkeen yläkerran kahviossa lapsille tarjolla mehua ja pipareita.
28.12 Ei kiekkokoulua (joulutauko)
4.1 Kiekkokoulun kevätkausi jatkuu

-Mikäli ette vielä ole hankkineet lapselle vakuutuksellista pelipassia (seurapassi 1), niin tulee se hankkia kuntoon saman tien. Seurapassi 1 voi käydä ostamassa osoitteessa www.suomisport.fi. Seurapassin hinta on 3€.
Tämä on myös seuralle tärkeää, jotta saamme kaikki harrastavat lapset rekisterien alle mm. jäsenmäärää tarkasteltaessa.

-U9 -ikäluokalle (2014 -syntyneet ja aiemmin syntyneet kiekkokoululaiset) on alkamassa keväällä lähialueella pelattava kortteliliiga. Kartoitamme alustavasti tästä toiminnasta kiinnostuneita lapsia ja mikäli kortteliliigatoiminta kiinnostaa, niin lähettäkää minulle viesti, jossa näkyy lapsen nimi ja syntymäaika sekä huoltajan yhteystiedot. Laittakaa viesti osoitteeseen: virtanen.jpk@gmail.com
Tiedotamme suoraan kortteliliigasta kiinnostuneita heti kun saamme järjestävältä taholta lisätietoa.

Mukavaa joulunaikaa!

Seuran uusimmat

Järviseudun Pallokerho ry

Järvikatu 3

62900 Alajärvi


Valmennuspäällikkö:

Jussi Virtanen

050 357 9775

virtanen.jpk@gmail.com